El Club

Club Patí Sant Celoni - Passeig dels Esports, s/n, 08470 Sant Celoni cpsantceloni@cpsantceloni.cat    

Atenció al soci: 

Per a qualsevol dubte o suggerènca podeu dirigir-vos al despatx del club on us atendrà un membre de la Junta. Divendres de 18:30 a 19:30 hores

Escoleta 2018-2019:

Activitat adreçada a nens i nenes a partir dels 3 anys.Oferim dos mesos de prova gratuïts i cessió de material (patins i estic). Complerts els dos mesos de prova la quota és de 12€/mes fins que el nen/a es federa passant a ser de 35€/mes. Contactes: 637 91 54 66/ 650 46 55 48/ 660 558 158

 

 

 

La nostra Escoleta - temporada 2018-2019

 

Horari d'entrenaments temporada 2018-2019

Equipació CPSC

Podeu adquirir l'equipació oficial, la segona equipació, el xandall, el polo i la dessuadora del club fent click a:

Kitmon - Equipació CPSC

L'equipació d'entrenament la podeu comprar com sempre al club, l'horari de botiga és divendres de 18:30 a 19:30 hores.

També us podeu dirigir al mail cpsantceloni@cpsantceloni.cat   

 

 

Història del club

Era l'any 1972 quan va arribar l´hoquei a Sant Celoni, fou de les mans d´en Joan Parra quan aquest es va traslladar a viure a la vila, aleshores en Joan Parra tenia 16 anys i havia jugat amb els Salesians a Barcelona. En aquells temps a Sant Celoni només hi havia handbol i futbol.

Per poder continuar jugant a l'esport que més li agradava en Joan anava a jugar amb l'Arenys de munt.

Tot sovint però entrenava a la pista d' handbol de Sant Celoni, l'actual pista coberta d' hoquei, en veure'l, ben aviat un grup de nens se li va unir i van començar a entrenar amb ell. Al cap d´un temps van començar a fer partits amistosos.

Cap a l´any 1975 es va començar a competir com a secció de la Penya Barcelonista entrenats per en Joan Parra i posteriorment per en Benito, entre d´altres.

L´hoquei ben aviat va agafar volada, hi havia una bona colla de nens i diferents equips. La Penya Barcelonista va obrir inscripció per fer socis, es van fer vàries categories i es va federar el primer equip. 

Va ser a l´any 1980 que la secció d´hoquei s´independitzà de la Penya Barcelonista i es constituí el Club Patí Sant Celoni com a entitat amb estatuts propis.

Al llarg d´aquests anys el club ha anat creixent arribant a tenir un bon nivell competitiu.

Notícies